Image thumbnail

Proeverijen

Sjoerd Swaan

SJOERD ZWAAN

Proeverijen bij D’rank: Een avontuur voor uw zintuigen

Welkom bij D’rank, waar we gepassioneerd zijn over het delen van onze liefde voor kwaliteitswijnen en speciaalbieren. Of u nu een beginnende liefhebber bent of een ervaren kenner, onze proeverijen zijn ontworpen om een boeiende en educatieve ervaring te bieden. Sluit u aan bij een van onze bier- of wijnproeverijen om nieuwe smaken te ontdekken en meer te leren over de fascinerende wereld van dranken. Georganiseerd in de sfeervolle ambiance van onze winkel of op een locatie naar keuze, beloven onze proeverijen een memorabele ervaring die uw smaakpapillen zal verrassen en verrijken. Maak de reis door verschillende culturen en tradities met elke slok en hap — bij D’rank maken we van elke proeverij een ontdekkingsreis.

Verrijk uw wijnkennis bij onze proeverijen

Bij D’rank organiseren we regelmatig wijnproeverijen die zowel informatief als gezellig zijn, ideaal voor individuen en groepen. Onze sessies vinden elke 8 weken plaats, zodat u nooit lang hoeft te wachten op een nieuwe gelegenheid om uw wijnkennis te verdiepen. Tijdens deze proeverijen verkennen we vaak specifieke thema’s rondom landen, druivensoorten of wijnstijlen. Heeft u een specifieke voorkeur voor een land, druif of soort wijn? Wij staan open voor suggesties en kunnen de proeverij naar uw wensen aanpassen.

Voor €30 per persoon kunt u deelnemen aan onze proeverijen, waarbij we zes verschillende wijnen presenteren, begeleid door een selectie van 3 tot 4 heerlijke hapjes.

Liever een prive proeverij? Deze zijn beschikbaar vanaf 6 personen en kunnen zowel bij ons in de winkel als op een externe locatie in en rond Doetinchem worden georganiseerd, dit laatste in overleg.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie? Neem gerust contact op via e-mail, WhatsApp, telefoon, of kom langs in onze winkel. We horen graag van u en zijn enthousiast om samen uw wijnervaring te verrijken!

Ontdek unieke bieren met de bierproeverij.

Bij D’rank bieden we fascinerende bierproeverijen aan, zowel privé als openbaar. Of u nu alleen komt of met een groep, onze proeverijen staan open voor iedereen die de diversiteit van speciaalbieren wil ervaren.

De openbare proeverijen worden ongeveer elke 5 tot 6 weken georganiseerd onder leiding  van Ferry Wijnhoven, de Bierentousiast, dus er is altijd spoedig een nieuwe kans als u er een keer niet bij kunt zijn.

Voor slechts €30 per persoon bieden onze proeverijen een selectie van zes verschillende bieren, samen met 3 tot 4 bijpassende hapjes die de smaken perfect aanvullen. Proeverijen kunnen al vanaf 6 personen privé worden geboekt en vinden plaats in onze winkel of op een locatie in en rond Doetinchem, in overleg. Deze worden door de bierbaas van D’rank zelf georganiseerd.

Wilt u zich inschrijven of meer informatie? Neem contact op via e-mail, WhatsApp, telefoon, of loop gewoon binnen in onze winkel!

Even voorstellen

Mijn naam is Sjoerd Zwaan, een nét niet geboren Doetinchemmer, wel een geboren ondernemer. Toen ik twee maanden oud was, kwam ik met mijn ouders naar Doetinchem, waar zij op 1 september 1977 de bekende natuurvoedingswinkel Het Volle Pond begonnen. Precies 45 jaar later, ook op 1 september 2022 heb ik mijn droom verwezenlijkt door een speciaalzaak te openen in wijn & bier in het mooie Doetinchem.

Jarenlang heb ik gewerkt in de autobranche en het werd tijd voor een nieuwe stap in mijn leven. Deze heb ik gevonden in een eigen onderneming in speciaal bier & wijn.  Ik ging op zoek naar een locatie en deze heb ik gevonden aan de C. Missetstraat 9 in Doetinchem. Door het volgen van opleidingen op het gebied van bier en wijn heb ik mijn vakkennis weten te verdiepen. Graag adviseer ik u bij het maken van uw keuze. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten bij D’rank.

Sjoerd Zwaan

Foto sectie

Hierbij een kleine impressie van ons aanbod. Komt gerust lang om kennis te maken.

WAAROM VOOR D'RANK KIEZEN

Met passie voor wijn & bier. Net als onze klanten

Omdat we......

Regelmatig nieuwe wijnen en bieren hebben

Omdat we....

Voor elke portemonnee een kwaliteitsproduct hebben

Omdat we.....

Leveren aan huis*

Omdat we.....

Verstand hebben van goede wijn en lekker bier

Omdat je bij ons.....

Gratis kunt parkeren voor de deur

Omdat we.....

Centraal gelegen zijn in Doetinchem

a

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusm od. Torem malum
a

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rutrum, libero et facilisis feugiat risus.

a

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rutrum, libero et facilisis feugiat risus.

a

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rutrum, libero et facilisis feugiat risus.

a

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rutrum, libero et facilisis feugiat risus.

Op zoek naar een leuk cadeau?

Op zoek naar een leuk cadeau? Kom rustig langs om wat moois te laten maken. We hebben hele mooie wijn & bier dozen, kistjes, zakken en andere mooie verpakkingen. Maar ook een rekje met biertjes, een halve meter bier in een houten rek en nog vele mogelijkheden meer. Ook maken we graag een persoonlijk pakket met wat nootjes of wat leuks er bij. Komt kiezen en we maken er wat leuks van.

Ben je 18 jaar of ouder? Voor deze website moet je 18 jaar of ouder zijn. Verifieer je leeftijd om de inhoud te bekijken, of klik op "sluiten" om te verlaten.