Image thumbnail

Zakelijke markt

Sjoerd Swaan

SJOERD ZWAAN

Na jarenlang in de autobranche de zakelijke markt te hebben bediend, weet ik als geen ander hoe schaars de tijd is voor een ondernemer.

Horeca? Ook hier zijn we goed in. Kleine en grote hoeveelheden wijn van uitstekende kwaliteit snel geleverd.

Gemak dient de mens” is ons credo.

Bel of app gerust als je wat nodig hebt. Ik zorg dat het klaar staat of gebracht wordt in Doetinchem*.

Zoekt u een origineel kerstpakket, een mooi eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers, relaties of klanten? Ik neem de mogelijkheden van een gepersonaliseerde wijn, wijnkist, eigen fles of zelfs een eigen bier graag met u door.

Een aantal voorbeelden:

  • Wijnkist met eigen tekst,
  • Wijn/bierkist met afbeelding/beplakt met uw eigen logo of tekst
  • Wijnfles met eigen etiket
  • Bier met uw eigen logo
  • Een cadeau pakket op maat
  • Een feestelijke fles

Nieuwsgierig geworden? Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bel gerust: 06-10607780

*vanaf € 50,- excl btw.

Voorbeelden...

Even voorstellen

Mijn naam is Sjoerd Zwaan, een nét niet geboren Doetinchemmer, wel een geboren ondernemer. Toen ik twee maanden oud was, kwam ik met mijn ouders naar Doetinchem, waar zij op 1 september 1977 de bekende natuurvoedingswinkel Het Volle Pond begonnen. Precies 45 jaar later, ook op 1 september 2022 heb ik mijn droom verwezenlijkt door een speciaalzaak te openen in wijn & bier in het mooie Doetinchem.

Jarenlang heb ik gewerkt in de autobranche en het werd tijd voor een nieuwe stap in mijn leven. Deze heb ik gevonden in een eigen onderneming in speciaal bier & wijn.  Ik ging op zoek naar een locatie en deze heb ik gevonden aan de C. Missetstraat 9 in Doetinchem. Door het volgen van opleidingen op het gebied van bier en wijn heb ik mijn vakkennis weten te verdiepen. Graag adviseer ik u bij het maken van uw keuze. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten bij D’rank.

Sjoerd Zwaan

Foto sectie

Hierbij een kleine impressie van ons aanbod. Komt gerust lang om kennis te maken.

Op zoek naar een leuk cadeau?

Op zoek naar een leuk cadeau? Kom rustig langs om wat moois te laten maken. We hebben hele mooie wijn & bier dozen, kistjes, zakken en andere mooie verpakkingen. Maar ook een rekje met biertjes, een halve meter bier in een houten rek en nog vele mogelijkheden meer. Ook maken we graag een persoonlijk pakket met wat nootjes of wat leuks er bij. Komt kiezen en we maken er wat leuks van.

Ben je 18 jaar of ouder? Voor deze website moet je 18 jaar of ouder zijn. Verifieer je leeftijd om de inhoud te bekijken, of klik op "sluiten" om te verlaten.